Details, Fiction and گیاه اسپند

همچنین دم‌کرده‌ی اسپند از ما در برابر مسمومیت غذایی و سالمونلا (باکتری موجود در مرغ و تخم‌مرغ که باعث مسمومیت می‌شود) محافظت کند. البته فراموش نکنید که مثل هر داروی گیاهی دیگری، قبل از مصرف حتما درباره‌ی آن با پزشک مشورت کنید.

اگر از دردهای عضلانی رنج می‌برید اسپند می‌تواند به کاهش درد شما کمک کند. این گیاه به شکل معجزه‌آسایی دردهای عضلانی، دردهای قاعدگی و اضطراب را کاهش می‌دهد.

طی بررسی‌های علمی مشخص شده است که اسفند فواید بسیار زیادی برای پوست و مو دارد. همین موضوع نیز باعث می‌شود تا در ساخت محصولات آرایشی و بهداشتی از این گیاه بهره برده شود.

دود اسپند به دلیل داشتن خواص ضدالتهابی و ضدعفونی‌کننده، می‌تواند به التیام و خشک شدن تاول‌ها کمک کند.

با کمک روغن اسپند یک اسپای آب گرم بسازید و از مزایای آن برای داشتن پوستی نرم و موهایی درخشان استفاده کنید.

برای این منظور، مقداری اسپند را روی زغال یا بخار سماور قرار داده و دود آن را به طور مستقیم یا غیرمستقیم استنشاق می‌کنیم.

بهبود خواب: رایحه آرامش‌بخش این دو ماده می‌تواند به بهبود کیفیت خواب کمک کند.

استرس و اضطراب از جمله اختلالات روانی هستند که افراد بسیاری را در سراسر جهان به خود درگیر می‌کند. عدم توجه به این اختلالات می‌تواند خود را به شکل افسردگی و دیگر بیماری‌های روانی نشان دهد.

یکی دیگر از مزایای اسپند مربوط به دفع سموم است. همین موضوع باعث شده تا از اسپند به عنوان یک داروی قوی برای خنثی کردن سموم ناشی از گزش حشراتی، چون مار استفاده شود.

رفع بلغم، کمک به درمان حساسیت و more info برطرف نمودن خارش بدن سه خاصیت اسپند در طب سنتی است.

اسپند اصالتاً گیاه بومیِ آسیا است و در خاور میانه و قسمت‌هایی از آسیای جنوبی، به‌خصوص هند و پاکستان رشد می‌کند. این گیاه اولین بار در سال ۱۹۲۸ در ایالات متحده و ایالت نیو مکزیکو، توسط کشاورزی که قصد داشت از این دانه‌ها رنگ «قرمز ایرانی» استخراج کند، کاشته شد.

تلویزیون ترکیه: ۱۰ هزار مسلح از ادلب به سمت ایران می‌آیند!

اختلالات هورمونی مهم‌ترین دلایل ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها است. افرادی که سطح هورمون‌هایشان تنظیم شده نیست معمولا عوارضی، چون افزایش و کاهش وزن، تغییر رنگ پوست، اختلالات جنسی و قاعدگی، رشد مو‌های زائد و ... را تجربه خواهند کرد.

میزان مناسب استفاده از گیاه به صورت تنتور، ۲ تا ۴ ميلی ليتر به نسبت ۱ بر ۱۰ گياه در محلول هيدروالکلی است.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *